Hvilken aften

Hvilken aften

Jeg rejser mig fra sengen, omtåget og træt går jeg hen imod spejlet, for at tjekke gårsdagens mærker ud.

Blodspængte baller, med størknet blod og sår. Mommy og daddy var grundige dagen forinden, lad mig tage jer med på mit eventyr, med ind i mørket, hvor jeg finder roen, og knuger den ind til mig, må den aldrig forlade mig igen.

I toget sidder jeg, bundløs og spændt. Klar på et nyt eventyr, jeg ser frem til at komme i mit es langt om længe, ja langt om længe, har jeg åbnet for denne nye æske fuld af muligheder. Ny udklækket switch, klar til at blive tæmmet og opdraget.

Toget tutter, fuglende flyver hurtigt forbi de kæmpe ruder, fuld fart frem ad. Og endelig er jeg fremme ved ende stationen. Klimaks, antiklimaks, jeg synker den sidste slurk vand fra flasken jeg har med mig og rejser mig og går ud. Spændt ser jeg mig omkring på perronen. Og der står de så, klar til at modtage mig, mommy iført korset, stramme sorte jeans og høje læderstøvler, daddy ligner Mr. Bond, kunne jeg monstro være mere tilfreds. Jeg er den mest heldige lille pige i hele verden. Lige nu, lige her, i dette øjeblik.

Afsted går det fra stationen, hurtigt ind i deres nye sorte audi A8, og afsted det går. Lyset fra byens natteliv blænder mig, som jeg sidder og kigger ud på byen fra bagsædet vinduet af. Vi suser af sted, jeg føler mig i live.

Nu vi fremme, ved deres hule. Daddy åbner døren for mommy, derefter for mig, jeg titter frem i mørket, hvor har de dog ført mig hen? Jeg får straks halsbånd på, og mommy sætter en snor i mig, og føre mig videre om bag den bygning vi er parkeret ved, vi skal ned under jorden, ned i en kælder. Deres dungeon.

Mommy trækker mig afsted, hårdt og bestemt i snoren, “NED!,” jeg kravler på alle fire og famler i mørket. Lyset bliver tændt, dog med en dæmpet belysning, og med mine små lyssårbare øjne ser jeg det vildeste set up for mig. Piske, floggers, paddels, bælter, kæder, bure, kors, gabestok og ak ja, jeg kunne blive ved til evig tid. Midt i lokalet står et stor sort seng, med rød sengegavl, med indgraveringen “BDSM.”

Mommy klapper på sengekanten, og giver tegn til jeg skal lægge mig op, hun spreder mine ben og lader daddy trænge helt ind i mig. Fantastisk at mærke hans store dunkende lem, i min lille stramme ungmø fisse

Han vender mig bræt om, og hiver mig om på alle fire. Jeg kan hører mommy rasle med kæderne i baggrunden, slag for slag skriger jeg i vilden sky, men jeg er godt klar over ingen kan hører mig, til trods for jeg befinder mig i centrum, men alene under jorden med dem. Bare dem og mig, i vores helt eget lille space, hvor ingen kan dømme os.

“REJS DIG TØS!,” bliver der beordret. De spænder mig fast på korset, med hovedet ned ad, og daddy trænger dybt ned i min hals. Jeg gagger ud over hans lem, og savlen ryger ned på hans nosser. Mommy sidder i hjørnet på sin trone, og nyder en cigar. Hvor ser hun dog sexet ud, som lyset rammer hendes smukke blå øjne, det lange sorte hår, og hendes lyse over tatoverede hud.

De spænder mig fri, jeg glider ned på gulvet, slap og brugt. Er vi mon færdige nu? Tænker jeg.

Ak nej, mommy træder op fra stolen, og går over i hjørnet af lokalet til os, hvor korset står, hun kigger nedladende på mig, stiller sig over skrævs på mig, og pisser mig direkte ned i ansigtet. Jeg hiver efter vejret, mens jeg mærker daddy’s tunge, som dråberne af pis løber ned af mit fjæs.

De tørre mig, nusser mig, og sætter mig fri i nattens muldmre mørke.

Læs min første fantasi her

En tanke om "Hvilken aften"

  1. Pingback: Bæstet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12
Hvilke temaer finder du mest interessante på Sensuelle.dk?

 

Vælge den eller de tema'er som du synes er mest interessante og som du gerne vil have, at vi skal fokusere på fremadrettet.

Andre tema'er er ligeledes velkomne, her skal du bare kontakte os, og endnu bedre, hvis du selv har noget at bidrage med ;-)

Tak for din besvarelse ;-)

 

Min votes count should be 1
Udfyld venligst navn, mail og din besked:

Vil vil gerne vide mere om hvorfor du har valg netop disse svar, men du kan også svare anonymt!